Neem hier contact op met Eetcafé Sjiek

Eetcafé Sjiek in Zonhoven heeft een stevige naam en faam opgebouwd in de regio en is dan ook de favoriete halte voor een lekkere lunch of diner in een uniek kader.

Een verfrissende creativiteit

Eetcafé Sjiek heeft een uitgebreide drankenkaart en een gevarieerde menukaart met gerechten uit de wereldkeuken. Daarnaast pakt dit restaurant ook uit met heerlijke suggesties en aangepaste wijnen. Om de twee weken staan er andere gerechten op het menu. Proef zeker onze lekkere vlees- en visgerechten, pasta’s, Oosterse wokgerechten en salades. Alles is kraakvers en getuigt van een verfrissende creativiteit. Naast de keuken stellen onze klanten vooral de gemoedelijke sfeer op prijs. Bekijk zeker onze sfeerfoto’s.

Reserveer nu een tafel voor de lunch

Voor de lunch werkt Eetcafé Sjiek met telefonische reservaties. ’s Avonds kan u hier zonder te reserveren binnen stappen. Vergeet zeker niet onze Facebookpagina een duimpje te geven. Daar presenteren we altijd onze suggesties. We krijgen regelmatig de vraag of er hier ook eten kan afgehaald worden of aan huis geleverd worden. Dit doen we bewust niet. We kiezen er immers voor om onze klanten in de brasserie in Zonhoven maximaal te verwennen zodat ze met een tevreden gevoel naar huis gaan. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Contacteer ons gerust. Wij helpen u graag verder!

0497 62 81 15